ABOUT STORY MY BIAS


Meet The Owner

New Status
To love is nothing, to be loved is something but to love and to be loved by the one you love,that is EVERYTHING


Assalamualaikum and Annyeong-haseyo to all my fellow followers~ !=)

Super Blogger





Read It Loud



This template was created by 'Izzah . Basecodes by Wana . Yaya gives me the beautiful header . Please inform me if I use your stuff but I didn't mention it, oke? ^^
Dear Hubby~ jom Dengar isi hati saya ^_^



Assalamualaikum...






Hari ini aku nak kongsikan satu lagu yang aku rasa macam perasaan aku untuk bakal suami aku nanti.
Aku tak tahu apa yang membuatkan aku suka lagu ini. Boleh jadi melody dia yang manja-manja, boleh jadi suara penyanyi dia yang gedik-gedik tapi masa klimaks dia rockin' wea. Hurmm, boleh jadi video dia yang menarik ini. Eyh~eyh~ promote je keje aku ini mesti terjangkit dari tanggungjawab bekerja. Tapi kalau korang perhatikan betol-betol ada sedikit kesalahan di dalam video ini tapi janganlah kita mengangap yang bukan-bukan seperti mana kita tahu manusia itu tidak sempurna jadi wajarlah si pembuat ini melakukan kesalahan tapi aku hargai usaha masa yang dia spend buat video ini. Serius cantik dan chomel. Aku suka. Korang macam mana ? Harap-harap korang pun turut support jugak ^^

Sebenarnya video ini aku nak tujukan buat My one & only~ :D
Mr.Hubsand to be (yang aku sendiri tidak tahu di mana dia) dengar jelah mungkin awak jugak akan merasakan apa yang saya rasa. Hek eleyh, poyo betol aku ni. HEHE

Sudah-sudahlah mengarut, kena merehatkan diri supaya esok mata segar bugar untuk menghabiskan stok yang bertimbun-timbun. Huh, semangat bekerja! Hwaiting ! XD
Selamat Malam.


nota hati : Saya sentiasa merindui awak (Mr.husband to be) di dalam doa-doa harian saya :)



Labels: , , ,

Older Post | Newer Post