ABOUT STORY MY BIAS


Meet The Owner

New Status
To love is nothing, to be loved is something but to love and to be loved by the one you love,that is EVERYTHING


Assalamualaikum and Annyeong-haseyo to all my fellow followers~ !=)

Super Blogger





Read It Loud



This template was created by 'Izzah . Basecodes by Wana . Yaya gives me the beautiful header . Please inform me if I use your stuff but I didn't mention it, oke? ^^
20 Facts about Me

Assalamualaikum .




 Hari ini aku nak kongsikan sedikit fakta tentang diriku kononnya nak sahut cabaran 20facts on insta~ :P
here we gooooo~~~ XDXD

1. Sangat manja dan gediks dengan orang yang rapat dengannya mungkin kerana itu caranya menunjukkan kasih cintanya terhadap seseorang yang dia peduli.

2. Diploma in accounting information system tapi bekerja sebagai promoter di pasarayaku.

3. Senang diajak berbual, bertolak-ansur dan sentiasa memikirkan perasaan orang lain berbanding perasaan sendiri.

4. Belum berpunya tapi meminati seseorang secara diam-diam. (shhh~ kalau tahu jangan bagi tahu dia)

5. Pemalu bila kena pada tempatnya.

6. Paras rupa lelaki bukan pandangannya tapi amat menjaga paras rupa sendiri.

7. Tak reti memasak.

8. Rajin berganda-ganda bila datang mood rajinnya tapi malas berganda-ganda jugak bila mood malas on.

9. Kadang-kadang konfiden, kadang-kadang tak.

10. Sentiasa di sayangi oleh sesiapa di mana jua dia berada.

11. Pantang orang kacau family dan bestie nya. (Seboleh mungkin akan pertahankan mereka biar bertikam pun~ cehhhh :D)

12. Hanya berkawan dengan kawan yang sanggup susah senang bersama sebab tuh tak ramai kawan.

13. Kadang-kadang boleh buat orang menyampah 200%  dengan perangainya.

14. Sentiasa berimanginasi tentang percintaan yang romantik dan keharmornian sebuah kekeluargaan.

15. Tak suka di gangu tidurnya disebabkan itu dia suka silent mood handphone.

16. Hatinya sukar berubah. (setia tahap korang tak dapat jangka lah)

17. Kuat cemburu.

18. Suka memendam rasa.

19. Anak ketiga.

20. Sensitif dan suka menangis malam-malam sebelum tidur.


nota kecil :- tak sangka dapat jua siapkan sebelum melelapkan mata untuk bekerja esok. *sleepy eyes*



Labels: , , , , , , , , , , ,

Older Post | Newer Post